Meiltä vastuullisesti sähköä kautta maan | Hangosta ⇔ Nuorgamiin

”Oli jo korkea aika ravistella sekä uudistaa kotimaista sähkömarkkinaa

Sähkömarkkinan kriisivuonna havahduimme siihen, kuinka kankeaa ja epäselvää sähkösopimuksen tekeminen oli. Koska sähkö on hyödykkeenä arjen mahdollistaja jokaiselle Suomalaiselle, koimme että markkinoilla olisi kysyntää uudelle toimijalle, jonka toiminta olisi mahdollisimman läpinäkyvää, ympäristöystävällistä ja asiakaslähtöistä. Uudenlaisena yhtiönä haluamme haastaa perinteiset, usein taustaltaan julkisomisteiset sähköyhtiöt. Konseptimme on yksinkertainen: haluamme välittää suomalaisille edullista ja puhdasta energiaa mahdollisimman vastuullisella tavalla. Mielestämme oli jo korkea aika ravistella sekä uudistaa perinteikästä ja kankeaa toimialaa positiivisella tavalla, ja tukea suomalaisia tekemään ympäristön näkökulmasta vastuullisia valintoja.

Keräsimme kokeneen joukon eri alojen ammattilaisia tuomaan tuoretta näkemystä ja uudenlaista energiaa sähköalalle

Keräsimme kokeneen joukon eri alojen ammattilaisia tuomaan tuoretta näkemystä sekä uudenlaista energiaa sähköalalle. Vaikka tulemmekin kaikki erilaisista taustoista, jaamme saman intohimon kestävän tulevaisuuden rakentamisesta. Uskomme, että monimuotoinen tiimimme pystyy tuomaan kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja tulevaisuuden sähköalalle.

”Sähkösopimuksen tekeminen ei saisi aiheuttaa ahdistusta

Mielestämme sähkösopimuksen tekemisen ei tulisi aiheuttaa ahdistusta. Halumme uudistaa suomalaista sähkönmyyntialaa, jossa perinteisesti kuluttajat eivät ole olleet keskiössä. Vaivattoman asiakaskokemuksen varmistavat suoraviivaiset ja yksinkertaiset tuotekokonaisuudet, sekä ensiluokkainen asiakaspalvelustiimi, jonka puoleen voit kääntyä tilanteessa kuin tilanteessa.

”Sydämemme sykkii ympäristöystävällisille tuotantotavoille

Haluamme edistää sähköalan ja koko Suomen vihreää siirtymää. Sydämemme sykkii ympäristöystävällisille tuotantotavoille, ja haluamme jakaa tätä uusiutuvan energian ilosanomaa kaikille asiakkaillemme. Asiakkaat ovat tärkein osa työtämme, ja heille tarjoamme uusiutuvan energian sähkösopimuksia kilpailukykyiseen hintaan. Mutkattoman asiakaspalvelukokemuksen myötä ympäristöystävällisen toiminnan tukeminen on helppoa ja vaivatonta.