Tee uusi sähkösopimus helposti! Soita asiakaspalveluumme:

Tyyni ja tasainen sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka hinnan tiedät aina tarkalleen.

Tyyni on varma ja turvallinen valinta

Tyyni on varma valinta, joka sopii jokaiseen kotiin ja sähkönkulutuskohteeseen. Se on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa sähkön hinta on tasainen. Tiedät siis aina sentilleen, kuinka paljon maksat sähköstä. Jos hinnoittelu muuttuu, ilmoitamme siitä sinulle aina 30 päivää etukäteen.

Energianhinta on sama ympäri vuorokauden. Sinun ei siis tarvitse erikseen optimoida ja ohjata, milloin käytät sähköä.

Kun et osaa päättää, millaisen sopimuksen tekisit, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on oivallinen valinta. Hinta on aina tiedossa, etkä sitoudu pitkään sopimuskauteen. Jos haluatkin myöhemmin vaihtaa toiseen sähkösopimukseen, se käy helposti 14 päivän irtisanomisajalla.

Tee sopimus – ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Löytyikö sopiva sähkösopimus? Hienoa! Tee sopimus ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme:

09-2312 1000

[email protected]

Tyyni

Toistaiseksi voimassa oleva 

8,49 snt/kWh 

+ 3,30 €/kk

Yllämainittu hinta on kampanjatarjous vuoden 2023 loppuun saakka. Tuote jatkuu vakiohintaisena 13,90snt/kWh + 3,90€ 1.1.2024 alkaen.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, 24 %.
Tee sopimus

Tyyni EKO

Toistaiseksi voimassa oleva

15,45 snt/kWh 

+ 3,95 €/kk

  • Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa uusiutuvaa EKOenergiaa
  • Tyyni ja tasainen hinta
  • Ei määräaikaisuutta

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, 24 %.

Tee sopimus
Vakiohinta tuo turvaa sähkönkulutukseen

Tiedät aina etukäteen, paljonko maksat sähköstä.

Ei tarvetta optimoida sähkönkulutusta

Hinta on sama päivän ajankohdasta riippumatta.

Vaihda sähkösopimusta helposti

Voit vaihtaa tai irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen milloin vain.

Vinkkejä sähkön säästöön 

  • Lämmitys on yleensä suurin sähkösyöppö. Suurimmat säästöt tulevatkin tyypillisesti huonelämpötilaa laskemalla ja eristämällä ikkunat ja ovet tehokkaasti.
  • Pienessä kerrostaloasunnossa sähkönkulutuksen optimointimahdollisuudet ovat rajallisemmat. Helpoimmat säästökohteet ovat saunominen ja kylpyhuoneen mukavuuslattialämmitys.
  • Ne kuuluisat pienet purot. Kun isoimmat säästökohteet on tehty, jäljellä on monta pientä säästökohdetta, kuten led-valoihin vaihtaminen, laitteiden sulkeminen kokonaan virransäästötilan sijaan ja energiatehokkaampiin laitteisiin siirtyminen.

Jos haluat itse vaikuttaa sähkönhintaan ja voit suunnitella, milloin käytät sähköä, pörssisähkösopimus voisi olla sinulle sopiva valinta.

Vauhdita kanssamme vihreää siirtymää

Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelema EKOenergia on ympäristöystävällisesti tuotettua uusiutuvaa energiaa. Valitsemalla sähkösopimukseksesi EKOenergian tuet kanssamme luonnon monimuotoisuuden suojelutyötä ja sähköntuotannon vihreää siirtymää.

Räätälöi sähkösopimuksesi

Tee juuri sellainen sähkösopimus, joka sopii sinun ja kotisi tarpeisiin. 

  • Fossiilivapaa on sähköä, joka on tuotettu fossiilittomin menetelmin eli ydinvoimalla tai uusiutuvilla lähteillä. Jos haluat tehdä vihreämmän valinnan, valitse sähkön alkuperäksi fossiilivapaa lisäpalveluna 0,50 snt/kWh.
  • EKOenergia on Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa uusiutuvaa energiaa. Ympäristömerkki vahvistaa, että sähkö on tuotettu kestävästi ympäristöstä huolta pitäen. Tyyni EKO- ja Luotsi EKO -sopimuksissa sähkö on sertifoitua EKOenergiaa. 
  • Pientuotannon myynti. Jos kotisi katolta löytyvät aurinkopaneelit, voit myydä niiden ylijäämätuotannon meille osana sähkösopimustasi. Maksamme tuotannosta sähköpörssin tuntikohtaisen spot-hinnan, josta vähennämme välityspalkkion 0,20 snt/kWh.

Kysymyksiä ja vastauksia toistaiseksi voimassa olevaan sähkösopimukseen liittyen

Onko Tyyni jatkuva sähkösopimus?
Voinko tehdä lyhytaikaisen sähkösopimuksen?